Specialiştii noştri dispun de experienţă de mai mulţi ani în ceea ce priveşte reparaţia motoarelor sau a schimbătoarelor de viteză. Societatea noastră se află în relaţii foarte bune cu firmele europene şi mondiale de renume producătoare de piese de schimb pentru motoare şi schimbătoare de viteză.

Pentru încetinirea sau oprirea vehiculului avem nevoie de un sistem de frânare eficient. În momentul frânării energia de mişcare a vehiculului se transformă în energie termică eliberată în urma interacţiunii discurilor de frânare şi a plăcuţelor de frână.

Trenul de rulare şi suspensia unui vehicul sunt afectate de diferite efecte, deformări, cum ar fi găurile în asfalt, urcarea pe borduri, solicitarea sarcinii maxime, eventual depăşirea acesteia.

Diagnosticarea auto reprezintă citirea informaţiilor, care apar pe calculatorul de bord al vehiculului, respectiv citirea cauzei defecţiunii şi ştergerea acestui mesaj de eroare.

La atelierul nostru efectuăm toate tipurile de reparaţii, de la intervenţiile minore până la diagnosticarea completă a motorului, inclusiv verificarea, curăţarea, încărcarea sistemelor de climatizare, diagnosticarea şi reglajul cu utilaje speciale a trenului de rulare, setarea tehnică a unghiului de fugă, centrarea roţilor, schimbarea anvelopelor, întreţineri de sezon, verificări sau service obligatoriu.