Reparaţii motor / schimbător de viteze

Specialiştii noştri dispun de experienţă de mai mulţi ani în ceea ce priveşte reparaţia motoarelor sau a schimbătoarelor de viteză. Societatea noastră se află în relaţii foarte bune cu firmele europene şi mondiale de renume producătoare de piese de schimb pentru motoare şi schimbătoare de viteză.

În cazul defecţiunii motorului sau schimbătorului de viteză înainte de toate efectuăm diagnosticarea, prin citire cu echipament original sau computerizat, respectiv prin încercarera vehiculului. După demontare motorul sau schimbătorul de viteză este demontat, defecţiunea este identificată, apoi clienţii noştri primesc o ofertă exactă de preţ.

În cazul în care oferta de preţ este corespunzătoare, lucrarea este executată cu garanţia corespunzătoare prevederilor şi într-un termen cât mai scurt. Există şi posibilitatea transportării schimbătorului de viteză demontat la atelierul nostru, chiar şi fără vehicul. Şi în acest caz oferim garanţie, respectiv - dacă este nevoie – oferim suport tehnic pentru montarea şi punerea în funcţiune a acestuia.