Despre noi

Despre noi

După schimbarea din 1989, ramura industrială a transporturilor şi livrărilor a început să se dezvolte. Această schimbare a avut ca urmare creşterea rapidă a solicitărilor privind piesele de schimb şi anvelopele pentru camioane. Apreciind lipsurile din domeniul serviciilor legate de transporturi am constituit societatea Andy Srl cu sediul în Carei.

 

Societatea noastră şi-a început activitatea în aprilie 2004, într-un garaj în suprafaţă de 30m2, prin vânzarea şi montarea anvelopelor pentru autoturisme şi camioane. În scurt timp, în noiembrie 2007, ne-am mutat la un sediu în suprafaţa de 500m2, având deja un număr de 15 angajaţi, unde, pe lângă vânzarea şi montarea cauciucurilor executam deja şi reparaţii ale autoutilitarelor şi distribuţia pieselor de schimb aferente necesare.Începând de la înfiinţarea noastră ne-am dezvoltat încontinuu, astfel în ianuarie 2012, deja cu o echipă de 35 persoane ne-am mutat la locaţie nouă, în suprafaţă de 1,08 hectare, cu o hală de montare modernă de 1250m2, spălătorie acoperită şi interioară, depozit de anvelope de 165m2, spaţii pentru birouri şi parcare spaţioasă, păzită, astfel ne-am majorat semnificativ capacitatea.

Atelierul nostru se ocupă în principiu de autoutilitare MAN, MERCEDES-BENZ, DAF, RENAULT, SCANIA, VOLVO şi IVECO, pentru care oferim desigur şi toată gama de piese de schimb. Punem accent deosebit pe procurarea gamei largi a pieselor de schimb de la furnizori interni şi externi de renume, respectiv direct de la producător, întrucât acest lucru este condiţia de bază a serviciilor noastre de nivel înalt. Astfel în atelierul nostru este continuă procurarea pieselor de schimb necesare pentru executarea reparaţiilor şi întreţinerilor, pe care le identificăm cu ajutorul unor software-uri speciale de producător. Cu scopul de a presta rapid serviciile noastre ţinem mereu în stoc acele piesele de schimb care sunt cele mai frecvent solicitate.

Stăm la dispoziţia clienţilor noştri cu specialişti calificaţi în ceea ce priveşte selectarea şi reparaţia celor mai potrivite anvelope, reparaţia completă şi reglarea modernă a motoarelor, schimbătoarelor de viteză, mecanismelor de rulare. Desigur în atelierul nostru efectuăm şi lucrări de tinichigerie, respectiv operaţiuni speciale, cum ar fi sudarea elementelor din aluminiu şi rezistente la acizi.

Obiectivul de bază al societăţii noastre este să facem faţă cerinţelor tot mai ridicate ale pieţei.

Sperăm că am reuşit să vă stârnim interesul şi în curând vă vom putea saluta printre clienţii mulţumiţi ai Andy Srl.